Robotiikka ja automaatio

Tim-Nordic on aktiivisesti mukana modernissa kehityksessä ja olemme panostaneet robotisoitumiseen ja automatisaatioon liittyvän teknologiaan. Robotiikka ja automaatio tarjoavat monia mahdollisuuksia yrityksen materiaalivirtojen pyörittämiseen. Automatisointi tehostaa tuotantoprosesseja, nopeuttaa tuotteiden käsittelyaikaa sekä lisää työntekijöiden työturvallisuutta, ergonomiaa ja hyvinvointia.

Valtaosa myymistamme tuotteista on italialaisten Sinergon, Kolverin ja Etneon valmistamia.


Päämiehemme ovat johtavia robotiikkajärjestelmien toimittajia elektroniikka -ja sähköteollisuuteen. Valikoimiimme kuuluu erilaiset juotosrobotit, annostelurobotit sekä ruuvaussovellukset.


Teollisuus 4.0

Teollisuus 4.0 tarkoittaa teollisuuden uutta aikakautta, jossa keskeisiä asioita ovat muun muassa ohjelmistot, virtuaalimaailman hyödyntäminen, integraatio eri laitteiden ja järjestelmien välillä sekä dataan perustuvat uudet palvelut ja liiketoimintamallit. KIC tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan ja aloituspaketin jolla siirrät elektroniikkatuotantosi suoraan Industry 4.0 -aikakauteen. Ota yhteyttä, niin kerromme asiasta lisää.

Tim Nordic Teollisuus 4.0