Testisarja pesuprosessin kontrollointiin

Myymme Zestronin ainutlaatuisia ja kustannustehokkaita testisarjoja pesuprosessien kontrollointiin.

Zestron Resin test reagoi hartsijäämiin ja Zestron Flux test reagoi aktivaattoreiden kanssa, jolloin niistä tulee visuaalisesti havaittavia: pesuprosessia voidaan säätää tarpeen mukaan ja päästään luotettavaan pesutulokseen edullisesti.

Zestron BA 10 on testisarja alkalisille pesuaineille ja siinä on kaksi funktiota: sekoitetun pesuaineen konsentraatti voidaan tarkistaa tarkemmin kuin perinteisellä refraktometrillä tai titraamalla. Myös pesunesteen alkaalisuus tarkistetaan, ja jos alkaalisuus on pudonnut liiaksi, se on  merkki pesuaineen  mahdollisesta vaihtotarpeesta.

Zestron BA 20 on testisarja Ph -neutraaleille pesuaineille, kuten Vigon SC200 ja siinä on samat toiminnot kuin BA 10:ssä.

ZESTRON® EYE on digitaalinen monitorointijärjestelmä joka mahdollistaa reaaliaikaisen pesunesteen konsetraatiotason mittaamisen pesunesteen likaisuudesta huolimatta. Järjestelmä on asennettavissa kaikkiin markkinoilla oleviin pesukoneisiin ja pystyy valmistajasta riippuen ohjaamaan myös pesuaineen annostelua(closed loop control). Järjestelmän ohjausyksikössä on kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu kirjasto ZESTRON pesuaineista.
Valmistaja: Zestron
Valikko